Angajarea dezvoltatorilor din România


 

Angajarea dezvoltatorilor din România

 

Cât costă programatorii din România?

Programatorii seniori câștigă între 1.700 și 2.200 de euro pe lună (de cinci ori salariul mediu în România), în timp ce programatorii juniori câștigă între 700 și 1.100 de euro pe lună. Freelanceri interni sunt disponibili pentru  10 Euro / oră.

 

Cât de calificați sunt dezvoltatorii români?

Există în jur de 116.000 de programatori în România, iar aceștia se situează la un nivel înalt în ceea ce privește standardele europene și globale - în jurul primei percentile de 20%. În plus, engleza lor este adesea fluentă.

 

Industria IT / Software în România

Industria software-ului a avut o valoare de 6,2 miliarde de euro în 2019. S-a bucurat de creștere de la an la an în ultimul deceniu, numărul companiilor triplându-se la 17,0 00. România este a șasea țară din lume în ceea ce privește numărul de certificate Specialiști IT pe cap de locuitor.

 

Aspecte evidente ale unui freelancer potrivit

  • Atitudine pozitivă cu dorința de a învăța.
  • Rezistență la stres. Se concentrează pe o sarcină la un moment dat, fără a fi copleșit și amânat. 
  • Ascultarea înainte de actorie. Mai mult ascultând decât vorbind.
  • Comportamentul profesional în cadrul întâlnirilor și al conținutului scris.
  • Atenție la detalii. „Destul de aproape” nu este suficient de bun.
  • Înțelegeți când să recunoașteți înfrângerea și să acceptați părerile angajatorului cu care s-ar putea să nu fie neapărat de acord.

 

România a fost întotdeauna cunoscută pentru ospitalitatea și deschiderea minții și tot mai mult pentru flexibilitatea și diversitatea sa. Tinerii profesioniști români au o mentalitate foarte asemănătoare cu cea a SUA și a țărilor din Europa Centrală, adăugându-i entuziasmul tipic și puternicul impuls competitiv care îi definesc. Bazându-se pe un amestec echilibrat de competență tehnică la nivel înalt în tehnologii de vârf, cu abilități excelente de comunicare, specialiștii IT români excelează în îndeplinirea celor mai sofisticate cerințe ale clienților lor.

 

Cum să angajezi programatori români?

BucharestCoders.ro este o rețea de angajare a forței de muncă fără comisioane. Avem peste 40 de candidați selectați care lucrează independent prin această platformă. Nu percepem comisioane procentuale pe tariful acestora - acestea facturează direct companiei dvs. Taxăm doar o taxă de conectare pentru abilități de 79 de euro , care vă conectează cu cel mai potrivit și disponibil freelancer în termen de 2 zile, în majoritatea cazurilor. Toți freelanceri percep aceeași rată fixă ​​de 10 Euro / oră pentru transparență și bugetare.

 

Intern, la distanță, mixt

Toți profesioniștii independenți sunt disponibili pentru destinații de plasare interne, la distanță sau mixte, în funcție de nevoile dvs. Toți candidații locuiesc în București.

 

Contactați-mă (Mark) la hello@bucharestcoders.ro pentru ca proiectul dvs. să se desfășoare în câteva zile!

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Salarii pentru dezvoltatori în România

Salarii pentru dezvoltatori în România

  Salarii programator în București   Programatorii seniori câștigă între 1.700 și 2.200 de euro pe lună (de cinci ori salariul mediu în România), în timp ce programatorii juniori câș...
Angajarea programatorilor absolvenți

Angajarea programatorilor absolvenți

  Angajarea programatorilor absolvenți   Cum găsesc și evaluează companiile programatori absolvenți de calculator? Doriți să știți cum angajează companiile programatori de computere î...