Îmbunătățiți viteza site-ului web cu CDN și VPN


 

Un CDN, VPN și un IP dedicat pot îmbunătăți viteza site-ului dvs. web?

 

Viteza site-ului dvs. web este un aspect important, deoarece vă ajută să influențați traficul și conversiile pe care le obțineți. În fiecare secundă în care site-ul dvs. întârzie încărcarea, există șansa ca mai mulți vizitatori potențiali tind să părăsească site-ul pentru concurenții dvs.

Pentru a înțelege cât de îngrijorător poate fi acest lucru, mai jos sunt date care arată ce poate costa un site web lent pentru dvs. și afacerea dvs.:

Există o pierdere de 7% a conversiilor pentru fiecare secundă pe care site-ul dvs. web nu reușește să o încarce.

O întârziere de o secundă pe site-ul dvs. web poate crește nemulțumirea clienților cu 16%.

Cu 11% mai puține afișări de pagină se obține atunci când site-ul dvs. are un decalaj de o secundă.

 

Cu aceste date, este evident că cu cât site-ul dvs. web este mai lent, cu atât pierde mai multe conversii și trafic.

 

Cum CDN, VPN și un IP dedicat pot crește viteza site-ului dvs. web

Mulți factori pot reduce viteza site-ului dvs., dar nu vrem să aprofundăm acest lucru acum. Vrem să ne concentrăm asupra soluțiilor și din aspectul lucrurilor, trio-ul CDN, VPN și un IP dedicat pare a fi calea de urmat.

Întrebarea acum este: „Cum poate trio-ul de CDN, VPN și un IP dedicat să mărească viteza vitezei mele?”

Ei pot și dacă veți citi mai departe, veți descoperi cum fac asta.

 

Modul în care un CDN îmbunătățește viteza site-ului dvs. web

Rețeaua de livrare a conținutului (CDN) ajută la stocarea în cache a conținutului în diferite părți ale lumii, în special în acele locații în care se află serverul de găzduire a site-ului dvs. web.

Trebuie remarcat faptul că serverul de găzduire ideal al site-ului dvs. web poate să nu răspundă în ceea ce privește conținutul de livrare din cauza traficului ridicat. Deci, atunci când mulți vizitatori se află pe site-ul dvs. în același timp, poate dura ceva mai mult până când vor avea acces la conținutul dorit.

Aici intervine sistemul de livrare a conținutului (CDN) pentru a salva situația. Ce face CDN este să cache și să redirecționeze fișierele de solicitare ale browserului vizitatorilor site-ului dvs. către cel mai apropiat server.

În acest fel, nu ar fi nevoie să așteptați câteva minute pentru ca solicitările browserului să fie trimise către serverul de găzduire care ar putea fi departe.

 

Alte avantaje ale utilizării CDN pentru a vă îmbunătăți viteza site-ului web

Există multe alte motive pentru care sistemul de livrare a conținutului (CDN) ar trebui să fie soluția la coșmarul redus de încărcare a paginii.

 

Disponibilitate constantă

Să recunoaștem faptul - unul dintre motivele pentru care site-ul dvs. durează mult să se încarce este că serverul de găzduire are unele probleme. S-ar putea ca serverul să aibă o perioadă de nefuncționare care afectează.

Totuși, portarea pe CDN vă garantează disponibilitatea și disponibilitatea constantă a site-ului dvs. web. În cazul în care vă întrebați cum se întâmplă acest lucru, CDN face acest lucru utilizând paginile cache ale site-ului dvs. web chiar dacă serverul nu funcționează corect.

 

Protejează site-ul dvs. împotriva creșterilor în trafic

Nu este ironic faptul că traficul (mai mulți vizitatori ai site-ului) pentru care v-ați rugat mereu va deveni brusc un coșmar? Da, acest lucru se poate întâmpla atunci când serverul dvs. de găzduire nu are capacitatea de a gestiona și proteja site-ul dvs. web atunci când traficul crește.

Acesta este unul dintre lucrurile pe care le face Rețeaua de livrare a conținutului (CDN) pentru dvs.! Datorită rețelei robuste, poate gestiona perfect fluxul mare de trafic către site-ul dvs. web.

 

Prag de date ridicat

Dacă există un motiv pentru care nu trebuie să ezitați să obțineți un CDN pentru a vă îmbunătăți traficul pe site, este din cauza pragului ridicat de date.

Importanța acestui fapt este că face mai ușor și mai convenabil pentru mai mulți utilizatori accesul la CDN. În acest fel, mai mulți oameni sau trafic din diferite părți ale lumii pot vizita site-ul dvs. web în același timp, iar site-ul dvs. web nu ar pierde timp pentru a livra conținutul pe care îl caută.

 

Dezavantaje ale CDN

Oricât rețeaua de livrare a conținutului (CDN) are unele avantaje, are și unele dezavantaje.

Iată câteva dintre dezavantajele potențiale pe care CDN le are, care ar putea să nu fie în interesul site-ului dvs.:

 

Pierderea controlului

Trebuie să vă dați seama că nu aveți control maxim asupra fișierelor și conținutului site-ului dvs. web. În schimb, compania sau furnizorul CDN este cel care se ocupă de toate acestea.

Prin urmare, există potențialul de a pierde controlul asupra fișierelor site-ului dvs. către furnizorul CDN. Dacă este ceva cu care nu vă simțiți confortabil, vă recomandăm să renunțați la plan.

 

Domenii blocate

Din anumite motive, adresele și domeniile Protocolului Internet (IP) ale unor CDN-uri au fost blocate în unele locații.

Deci, dacă anticipați traficul sau vizitatorii site-ului web din astfel de locații, este posibil să nu apară.

 

Cum poate VPN crește viteza site-ului meu web?

Rețeaua privată virtuală (VPN) este o altă forță de care trebuie să țineți cont atunci când vine vorba de creșterea vitezei site-ului dvs. web.

Demn de remarcat este că VPN nu este doar pentru a proteja sau „masca” locația reală pe care o utilizați pentru a naviga pe Internet. De asemenea, poate fi util atunci când căutați să sporiți viteza site-ului dvs. web.

Deci, cum creează o rețea privată virtuală (VPN) mai multă viteză pentru a vă ajuta site-ul să se încarce mai repede? Cea mai semnificativă este că un VPN ocolește calea tipică a datelor, dar se mută direct pentru a se conecta la serverul de găzduire.

În al doilea rând, o rețea privată virtuală (VPN) poate opri efectele limitării lățimii de bandă, care este o încetinire deliberată a vitezei traficului de către ISP. Deci, ceea ce VPN face aici este să valorifice conexiunea la Internet mai avansată și mai bună pentru a conecta cererile browserului de pe site-ul dvs. web la cel mai apropiat server.

Când o rețea privată virtuală (VPN) nu poate îmbunătăți viteza site-ului dvs. web

Oricât un VPN poate îmbunătăți viteza site-ului dvs. web în cele două moduri menționate mai sus, poate avea, de asemenea, unele deficiențe.

Iată câteva cazuri în care viteza site-ului dvs. web nu poate fi mărită chiar și după utilizarea unui VPN:

 

Latență de criptare

Prima întârziere pe care o puteți avea în utilizarea unui VPN este latența procesului de criptare. În mod ideal, fiecare rețea privată virtuală (VPN) trebuie să cripteze datele primite în timp ce decriptează datele de ieșire.

În timpul proceselor înainte și înapoi implicate în aceasta, poate dura ceva timp până la finalizarea criptării. Acest lucru, la rândul său, va crește timpul de încărcare a site-ului dvs. web.

 

Locația serverului VPN

În timp ce vă plângeți de distanța geografică îndepărtată de serverul de găzduire al site-ului dvs. web; cel al furnizorului dvs. VPN ar putea fi mai departe.

Prin urmare, cu cât este mai mare sau mai mare distanța dintre locația serverului furnizorului dvs. VPN, cu atât este mai mare distanța care va fi parcursă înainte ca datele să ajungă la cel mai apropiat server.

 

Cum să vă accelerați site-ul web utilizând un IP dedicat

Ultima, dar nu cea mai mică, este IP-ul dedicat. S-a susținut în multe părți că poate îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului web. Deci, să aflăm cum se face asta!

Un IP dedicat este un protocol Internet (IP) special și unic care este atribuit unui site web. Este diferit de IP-ul partajat care implică distribuirea aceluiași protocol Internet (IP) către diferite site-uri web.

Fiind un protocol de internet dedicat și personalizat (IP), IP-ul dedicat vă oferă mai mult control asupra vitezei și utilizabilității site-ului dvs. web. Ideea aici este că IP-ul dedicat poate fi vizualizat în continuare utilizând un FTP chiar și atunci când domeniul se întâmplă să nu fie disponibil. Aceasta se adaugă la menținerea vitezei de răspuns sau a vitezei de încărcare a site-ului dvs. web.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unui IP dedicat pentru site-ul dvs. web:

O adresă IP dedicată oferă vizitatorilor acces instantaneu la site-ul dvs. web fără a fi nevoie să modificați setările DNS care pot dura multe ore sau zile.

Puteți avea mai multe domenii care rulează pe IP-ul dvs. dedicat. Lucrul uimitor este că fiecare dintre aceste domenii va funcționa cu aceeași viteză de încărcare a paginii pe care a atins-o IP-ul dedicat.

A avea un IP dedicat ajută la reducerea încărcării pe server, deoarece poate gestiona convenabil o încărcătură de trafic.

 

De ce un IP dedicat poate să nu funcționeze pentru dvs.

În general, există două părți ale utilizării unui IP dedicat ca modalitate de creștere a vitezei site-ului dvs. web.

Iată câteva dintre dezavantajele IP-ului dedicat:

IP-urile dedicate nu sunt întotdeauna disponibile, deoarece doar câteva companii de gazdă web o oferă.

Va trebui să cheltuiți mai mult pentru a utiliza IP dedicat.

 

Linia de fund

Trio-ul rețelei de livrare a conținutului (CDN), rețelei private virtuale (VPN) și un IP dedicat pot ajuta la îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. web. Trebuie doar să luați notă de cele mai bune practici și să vă asigurați că le utilizați în mod corect.

În același timp, luați notă de dezavantaje / dezavantaje pentru a vă asigura că sunt ceva la care puteți face față.

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Cum să obțineți date mai rapide din MySQL

Cum să obțineți date mai rapide din MySQL

  Cum să obțineți date mai rapide din MySQL   O interogare ineficientă cu erori poate afecta baza de date de producție prin risipirea resurselor sale. Poate încetini performanța bazei de ...
Optimizarea descrierii postului

Optimizarea descrierii postului

...