13 motive pentru care dezvoltatorii români folosesc PHP Laravel


 

13 motive pentru care dezvoltatorii români folosesc PHP Laravel

 

1. Timp mai rapid pentru comercializare

Cadrul Laravel funcționează pe o bază modulară. Aceasta implică faptul că, cu Laravel, există o mulțime de funcții și structuri pre-construite care funcționează pe cele mai noi principii PHP pentru a construi aplicații web receptive într-un mod eficient în timp. Deoarece este un cadru open-source, dezvoltatorii au fost în proces de îmbunătățire a acestor resurse de la nașterea Laravel în 2011.

 

2. Autentificare și autorizare

Unele dintre cele mai bune companii de dezvoltare Laravel asigură autentificarea și autorizarea în siguranță. Orice proprietar de aplicație web trebuie să fie asigurat că are utilizatori autentici și autorizați care accesează resursele securizate. Implementarea autorizației este destul de simplă, deoarece aproape totul este configurat imediat. Laravel facilitează, de asemenea, o metodă de bază care sortează logica de autorizare și controlează accesul, care sunt bine organizate și foarte ușor de gestionat.

 

3. Șablare și schelă de lamă

Laravel are un motor de șabloane preinstalat, puternic și ușor, care îi ajută pe dezvoltatori să facă niște machete extraordinare cu însămânțare intensivă a conținutului. Șablonul Laravel oferă  diverse widget-uri solide cu codare CSS și JS robustă. Șabloanele sale încorporate sunt acolo pentru a acumula PHP simplu și l-au memorat în cache pentru a oferi performanțe excelente. Toate șabloanele sunt proiectate cu secțiuni diferite, împreună cu aspecte simple, care facilitează dezvoltarea unui aspect simplu, dar funcțional.

 

4. Migrațiile bazei de date

Migrațiile sunt precum controlul versiunilor pentru baza de date, permițând echipei dvs. să modifice și să partajeze schema bazei de date a aplicației. Migrațiile sunt de obicei asociate cu generatorul de scheme Laravel pentru a construi schema bazei de date a aplicației.

 

5. Securitate încorporată

Laravel este o platformă sigură care se ocupă de securitate în cadrul său. Protejează aplicația web împotriva celor mai grave riscuri de securitate, cum ar fi; Injecție SQL, falsificare de cereri între site-uri, scripturi între site-uri etc. Vă poate informa direct dacă baza de cod este protejată și că mulți oameni au verificat codul. Prin urmare, orice  companie de dezvoltare laravel este încrezătoare și va fi sigur că vă va asigura de securitatea cadrului.

 

6. Testare automată

În testarea unitară a lui Laravel, fiecare modul al aplicației dvs. web este testat înainte ca site-ul să devină activ, astfel încât nici o parte a site-ului dvs. web să nu rămână ruptă. Testarea unitară fină asigură faptul că nu există erori sau excepții în aplicația dvs. web, ceea ce face o aplicație performantă, fără erori și, în cele din urmă, fără probleme pentru utilizatorii finali. Este o altă excepție a cadrului Laravel.

 

7. Biblioteci încorporate

Laravel este cadrul care vă facilitează în cel mai bun caz, fiind singurul furnizor cu biblioteci dinamice preinstalate. Aceste biblioteci includ biblioteci orientate pe obiecte care nu pot fi găsite în alte cadre PHP. Pe lângă oferirea unei implementări fără probleme, acesta conține, de asemenea, diverse caracteristici, cum ar fi resetarea cuvintelor de ordine, verificarea clienților dinamici, asigurarea CSRF (Cross-site Request Forgery) și criptarea. În plus, Laravel are o funcționalitate de asistență, ajutându-vă să încurajați și să realizați diverse întreprinderi de bază, organizând evenimente, generând vizualizări, trimitând răspunsuri HTTP către server etc. Aceasta este o caracteristică semnificativă care se găsește exclusiv în Laravel.

 

8. Arhitectura MVC

În timp ce googleți ce este Laravel, definiția Wikipedia afirmă că urmează o arhitectură Model - Vizualizare - Controler. Și acesta este factorul care face din Laravel cel mai bun cadru de utilizat pentru dezvoltarea aplicațiilor dvs. web. Îmbunătățește performanța, asigură claritatea și permite o documentare mai bună. Este mai ușor să schimbați șablonul și codurile subiacente. Pe scurt, funcționalitățile încorporate ușurează procesul general.

 

9. Servicii de mail integrate

Integrarea serviciului de poștă electronică este un alt avantaj pe care Laravel îl oferă. Este folosit pentru a trimite notificări utilizatorilor pentru a le informa despre diferitele evenimente care au loc. A devenit de neconceput în zilele noastre să existe o aplicație online modernă care să nu aibă o simplă notificare prin e-mail către noii clienți care prezintă înregistrarea lor promițătoare pe web. De asemenea, oferă drivere pentru Mailgun, SMTP, Mandrill, SparkPost, funcția „mail” PHP și Amazon SES, care permite unei aplicații să înceapă rapid.

 

10. Instrument Artisan pentru linia de comandă

În general, un dezvoltator trebuie să interacționeze cu cadrul Laravel folosind o linie de comandă care dezvoltă și administrează mediul de proiect Laravel. Laravel oferă un instrument integrat din linia de comandă numit Artisan. Acest instrument vă ajută să creați codul schelet și arhitectura bazei de date, precum și migrațiile acestora. Gestionarea bazelor de date devine mai ușoară ca urmare. Permite generarea de fișiere MVC de bază și formarea de comenzi personalizate. Instrumentul Artisan ne permite să efectuăm aproape toate acele sarcini de programare repetitive și obositoare pe care majoritatea dezvoltatorilor le evită manual. Mai mult, putem efectua și teste unitare pentru aplicația noastră.

 

11. Generări URL

Laravel vă ajută, de asemenea, la generarea adreselor URL, ceea ce devine foarte util pentru crearea de linkuri în șabloanele dvs. Toate coridoarele Laravel sunt efectiv încărcate de cadrul care este delimitat în fișierul app / Http / routes.php. Când un utilizator face clic sau tastează un link, vrea să vadă conținutul dorit, cum ar fi un articol, o descriere a produsului etc., care nu este posibil fără asistența de rutare URL. Deoarece aplicația web nu va înțelege niciodată ceea ce dorește să vadă utilizatorul și poate afișa în schimb o pagină goală sau o pagină de eroare. Cadrul Laravel oferă o strategie foarte simplă de descriere a rutei prin simpla acceptare a unui URI și a unei Închideri.

 

12. Creator de aplicații în mai multe limbi

În afară de toate celelalte beneficii pe care le oferă serviciile de dezvoltare Laravel, crearea de aplicații multi-lingvistice este un alt lucru. Este într-adevăr opțiunea potrivită pentru companiile care doresc să își extindă acoperirea în diferite țări cu limbi diferite. Cadrul Laravel vă ajută să creați aplicația dvs. web cu ușurință și rapiditate pentru diferite limbi.

 

13. Funcții de cache

Laravel are mai multe drivere de stocare în cache pentru a gestiona stocarea în cache a rutelor, stocarea în cache a serverului și multe altele.

 

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Închirierea forței de muncă programatoare

Închirierea forței de muncă programatoare

  Închirierea forței de muncă programatoare   Munca ocazională prin angajare se referă la o situație în care un muncitor este angajat numai atunci când sunt necesare serviciile sale. Un a...
Gatsby JS Development

Gatsby JS Development

...