Închirierea forței de muncă programatoare


 

Închirierea forței de muncă programatoare

 

Munca ocazională prin angajare se referă la o situație în care un muncitor este angajat numai atunci când sunt necesare serviciile sale. Un astfel de tip de muncă ocazională este angajat de obicei doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ele pot fi angajate pentru orice durată de timp. Pentru un număr enorm de antreprenori de afaceri, forța de muncă ocazională este cea mai profitabilă soluție. Principalele avantaje ale închirierii forței de muncă sunt transferul riscului de angajare și plata doar pentru ceea ce folosiți. 600 de companii românești și multinaționale au folosit servicii de muncă temporară în ultimul an. Aceasta înseamnă că 8.000 de persoane au fost angajate în acest sens.

 

Avantaje

 • Conectare cu oameni calificați dispuși și disponibili să lucreze contracte pe termen scurt .
 • Plătește doar pentru ceea ce folosești.
 • Personalul permanent poate avea un nivel de satisfacție. Lucrătorii temporari trebuie să performeze zilnic. Ei experimentează o muncă variată care crește motivația.
 • Calificat și calificat și oameni cu preaviz scurt. 
 • Economisiți timp făcând propria recrutare. Este nevoie de timp pentru a citi CV-uri, interviu, test de abilități și pentru a confirma disponibilitatea etc.
 • Salarii pre-negociate, atât de ușor de bugetat. De asemenea, nu există cereri de creștere a plății în perioada contractului.
 • Boala și concediul de maternitate nu sunt niciodată o problemă.
 • Asistență cu perioadele de vârf de muncă (de exemplu, sezoniere)
 • Acoperiți angajații actuali în timpul concediului de lungă durată sau al concediului de maternitate etc.
 • Un proiect unic poate necesita abilități suplimentare pe care echipa dvs. nu le are.
 • Persoana poate fi reziliată numai cu o notificare de 24 de ore. Și agentul își asumă această responsabilitate.

 

Dezavantaje

 • Taxe de agent. Agenții percep de obicei un salariu echivalent cu o lună și / sau un comision pentru toate orele lucrate, care pot fi semnificative.

 

O soluție mai bună pentru angajarea programatorilor (în București)

BucharestCoders.ro este o rețea de freelancer cu peste 40 de candidați calificați și selectați. Taxăm doar otaxă de conectare a abilităților de 79 Euro . De ce atât de ieftin? Valoarea noastră este doar în legătură. Nu credem că perceperea comisionului în curs este o afacere echitabilă pentru angajator sau angajat. Toți freelanceri percep aceeași rată fixă ​​de  10 Euro / oră pentru transparență și bugetare. Singurul compromis este că nu ne ocupăm de salarii. Freelancerul vă va factura direct. În multe cazuri, puteți începe în termen de 2 zile. Pot funcționa complet în interior, la distanță sau o combinație a ambelor.

Contactați-mă (Mark) pentru a începe proiectul rapid. hello@bucharestcoders.ro

 

Contract de închiriere a forței de muncă

Durata maximă este de obicei de 12 luni, dar poate fi prelungită până la 18 luni.

 

Închirierea de personal în străinătate

România este o piață foarte competitivă și calificată pentru programatorii sursă, deci nu există avantaje puternice în privința în străinătate.

 

 

 

 

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Ascensiunea industriei de programare în România

Ascensiunea industriei de programare în România

  Industria programării în România   Trăim în era digitală. În lumea modernă digitalizată, în zilele noastre este greu să ne imaginăm că întreprinderile funcționează fără a util...
Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București

Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București

  Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București   BucharestCoders este o platformă de recrutare care conectează programatorii independenți cu angajatorii loc...