Cele mai bune școli de dezvoltare din București


 

Școli de programare în București

 

Domeniul de aplicare al programării a crescut în întreaga lume. Lumea se mută acum spre e-learning și digital learning. Școlile chiar și școlile de grădiniță educă acum elevii prin tablete, computere, laptopuri și proiectoare. Computerul este predat acum ca materie în fiecare clasă. 

Toate aplicațiile de jocuri, aplicațiile de comunicare, aplicațiile de divertisment necesită programare pentru a rula cu succes. Computerul sau laptopurile pe care le folosim acasă funcționează la programare specială, codare și limbaj. Site-uri web noi pe care le explorăm pe internet, de asemenea, bazate pe programare și codificare. Într-adevăr, trebuie să înveți programarea pentru a fi abil în domeniul computerelor. 

Limbajul de programare este un set de reguli gramaticale și vocabular care este folosit pentru a instrui computerele să îndeplinească sarcini specifice. Odată cu inventarea unei noi tehnologii, limbajele de programare se dezvoltă și se îmbunătățesc zi de zi. Limbajul de programare este acum preferat în toate domeniile, deoarece computerele funcționează eficient evitând greșelile și mărind precizia de lucru. Limbajele de programare sunt C, C ++, Java, JavaScript, HTML și Python. 

Să presupunem că locuiți în România și doriți să învățați despre programare și să vă gândiți să obțineți o diplomă în programare pe computer. În acest caz, ești norocos deoarece există multe școli, universități și tabără de pregătire. Puteți învăța programarea de la aceste instituții și puteți deveni un expert în programarea computerelor. 

Iată detaliile despre instituțiile din România care predau programarea.

 

Școala Wild Code

Școala Wild Code este fondată în 2014 de Anna Stepanoff și Romain Coeur. Este o rețea de 19 școli în creștere în Europa. Această școală are peste 2000 de foști elevi. Misiunea școlii codului sălbatic este de a permite elevilor să-și dezvolte abilitățile folosind instrumentele pe care școlile le oferă. Școala le permite elevilor să se adapteze la schimbare și să asigure viitorul profesional și personal. 

Locație: Această școală este situată în Soseaua Nicolae Titulesco 56, București 011133, România. Are 24 de campusuri în toată Europa. 

Cursuri: Wild Code School oferă cursuri de 5 luni de dezvoltare web și analiză a datelor în 24 de campusuri. În timpul acestor cursuri, studenții sunt învățați abilități la cerere, cu o combinație de învățare online, metode de gestionare a proiectelor și alte instrumente de colaborare. 

Subiecte acoperite: statistici, programare, baze de date, web, business intelligence, DataViz, inteligență artificială.

Mod de aplicare: Pentru a obține admiterea în această școală, trebuie să vă înregistrați online. Apoi veți fi chemat pentru interviu și, după aceea, veți putea obține admiterea. Admiterile încep din 11 septembrie 2020. 

Structura taxelor: Trebuie să plătiți 8000 de euro pentru a obține admiterea.

URL de referință: aici este linkul site-ului web, unde puteți obține detalii complete aici. Școala Wild Code

 

Academia de dezvoltare software

Academia de dezvoltare software este prima academie de programare din Polonia și este acum situată în 35 de orașe din Europa. Această academie dezvoltă entuziasm în rândul studenților de a învăța noi tehnologii. Această academie are 600 de formatori calificați pentru a instrui 2000 de studenți înscriși în prezent în academie. 

Location: Strada Dr. Iacob Felix 28, București, Romania.

Cursuri: Academia de dezvoltare software oferă cursuri java, .Net, Python, PHP, HTML, C, C #, C ++. 

Subiecte acoperite și structura tarifelor : detaliile subiectelor acoperite în fiecare curs și structura tarifelor sunt descrise mai jos.

 

Cursul # 1 Python From Scratch

2199 euro sau 315 euro / lună 12-09-2020

Programare în python, tehnologie de programare, tehnologii de baze de date, aplicații web, proiect practic

Cursul # 2 Java de la zero

2299 euro sau 328 euro / lună 19-09-2020

Bazele programării, ingineriei programării, tehnologiilor bazelor de date, programării avansate, alte tehnologii, proiect de dezvoltare software

Cursul # 3 Software Tester de la zero

2199 euro sau 315 euro / lună 26-09-2020

Testarea fundamentelor, testarea ciclurilor de viață a software-ului, testarea instrumentelor și a software-ului, testarea practicii, automatizarea fundamentală, proiectul final

 

Cum se aplică? Trebuie să completați un formular online disponibil pe site. Conducerea vă va contacta în termen de 48 de ore de la completarea formularului. Acestea vă vor oferi detalii complete privind documentele și rezervarea locului. 

URL de referință: de aici puteți obține detalii complete .

 

Mobile Academy România

MobileAcademy.ro este una dintre primele companii de formare în domeniul dezvoltării formării mobile din România. Formatorii academiei mobile sunt experți profesioniști din industrie cărora le place să împărtășească studenților cunoștințele și experiența lor. Scopul academiei mobile este de a preda studenților experiențe mobile excelente. 

Locație: Se află în Hatmanul Arbore, nr. 12, etaj 4, București.

Cursuri: Oferă elemente esențiale pentru Android, testare automată pentru mobil, construirea de aplicații mobile cu tehnologii web, elemente esențiale pentru iOS.

Subiect acoperit și detalii despre taxe: Detaliul complet al subiectelor acoperite în fiecare curs și structura taxelor este prezentat mai jos în tabel.

 

Curs # 1 Android Training (2000 lei)

Noțiunile de bază ale componentelor aplicației Android, fire Android. Rețea (okHttp, Retrofit, Gson). Componente de arhitectură (baze de date) -Camă, vizualizează modelul și LiveData, elementele de bază clasa detaliată a aplicației, meniul, Bara de instrumente, ListView, ViewHolder.

Cursul # 2 Instruire iOS (2000 lei)

  • Folosind Xcode, Interface Builder, GitHub, Introducere în obiectivul C, Swift, setările aplicației
  • Controale de bază, Utilizarea resurselor
  • Mese, Storyboards
  • Permisiuni, fotografii
  • Comunicare în rețea, stocare date, utilizarea JSON, gesturi
  • Servicii de localizare, notificări push

Cum se aplică? Trebuie să completați un formular de înregistrare online disponibil pe site. Conducerea vă va contacta în scurt timp și veți avea o scurtă discuție despre cursul dvs. Apoi veți depune taxa pentru rezervarea locului.

URL de referință: puteți obține informații complete de aici .

 

Cod cool

Code cool oferă cursuri de formare cu normă întreagă în Ungaria, Polonia și România. Codul rece împreună cu instruirea vă oferă o garanție a locului de muncă. Scopul codului cool este de a învăța studenții exact ceea ce cere piața astăzi. Învață toate abilitățile legate de codificare care sunt actualizate și solicitate în zilele noastre. Codul cool are 5 cinci campusuri; Budapesta și Miskolc în Ungaria, Varșovia și Cracovia în Polonia și București în România.

Location: In Romania, the code cool is located in Strada Semilunei 4-6, București 020797.

Cursuri: dezvoltator full stack, curs online pentru dezvoltatori web front-end.

Subiecte acoperite și detalii  tarifare Detaliile subiectului acoperit în fiecare curs și structura tarifelor sunt descrise în tabelul de mai jos.

 

Curs # 1 Dezvoltator Full Stack (23.900 Ron)

Limbaje de programare precum Python, .Net, Java, Javascript. Cum să lucrați cu GIT, diferite baze de date, dezvoltarea de software.

Cursul nr. 2 Curs online pentru dezvoltatori web front-end (7.200 Ron)

Cum să construiești site-uri web, aplicații web de la zero, 

 

Cum se aplică? Vă puteți înregistra online prin intermediul site-ului web și apoi după procesul de selecție, locul dvs. va fi rezervat. 

URL de referință: Informațiile complete legate de curs sunt disponibile aici .

 

Coders Lab

Coder lab este bootcamp în Polonia, provocând profesioniștii IT cu abilitățile sale extraordinare. Recent, laboratorul de codare și-a lansat filiala în România. Laboratorul de codare din România a început cursuri de instruire. 

Location: The location of coder lab is Bulevardul Carol I Nr. 68, București 020926, Romania.

Cursuri: laboratorul Coder oferă Back End (PHP / Symfony) și Front End (javascript / react)

Structura taxelor: Taxa pentru ambele cursuri este de 8000 lei.

Referință URL: puteți obține detalii complete de aici .

 

Jademy

Este un bootcamp de codificare cu normă întreagă situat în România. Jademy oferă cursuri cu normă întreagă și cu jumătate de normă și servește în domeniul IT. 

Location: Jademy is located in Tower Center International, Bulevardul Ion Mihalache 15-17, București 011171, Romania..

Cursuri: Jademy oferă diferite tipuri de cursuri de codificare, inclusiv java și oracle. Mai mult, oferă o oportunitate de a obține un atelier gratuit legat de curs.  

Structura tarifelor și subiectele acoperite: Detaliile subiectelor abordate la cursuri și structura tarifelor sunt descrise mai jos în tabel.

 

Opțiunea # 1 Intermediari de module Java ( 5850 Ron )

Standarde analitice și cerințe ale oracle, toate conceptele necesare legate de oracle.

 

Opțiunea # 2 Java Coding Bootcamp  ( 5850 Ron )

Nou training intensiv IT pentru a învăța sau specializa în programare.

 

Cum se aplică? Vă puteți înregistra completând formularul online disponibil pe site. Cu o mică discuție și un depozit de taxe, vă puteți rezerva locul. 

URL de referință: detalii complete despre cursuri sunt disponibile aici

 

BONUS: Timisoara (West University of Timisoara)

Este o instituție de învățământ superior și un centru de cercetare situat în vestul României. Universitatea are peste 700 de cadre didactice și are aproximativ 16000 de studenți. Oferă grade în diferite domenii, inclusiv inteligență artificială și distribuție. 

Location: Bulevardul Vasile Pârvan 4, Timișoara 300223, Romania

Cursuri: Cursurile includ calcul paralel, algoritmi sistolici, tehnologii de flux de lucru, sisteme multi-agent, cercetare operațională și optimizare. 

Cum se aplică? Veți completa un formular online și veți încărca toate documentele necesare. Pentru procesarea dosarului, trebuie să trimiteți o taxă nerambursabilă de 50 de euro. Apoi puteți finaliza procesul de admitere. 

Structura taxei: Structura taxei pentru curs este de 270 euro / modul. 

Referință URL: puteți obține detalii complete despre cursul de aici

Majoritatea instituțiilor vor începe admiterile în septembrie și, dacă doriți să vă înscrieți la unul dintre institutele menționate mai sus, nu pierdeți timp și începeți să explorați site-ul web de la linkurile date. Veți obține detalii complete de pe site cu privire la data admiterii, structura taxelor, durata cursului și numărul de module sau semestre. Unele instituții oferă reduceri pentru păsările timpurii. Deci ce mai aștepți? Mergeți și explorați lumea tehnologiei informației. 

 

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Îmbunătățiți viteza site-ului web cu CDN și VPN

Îmbunătățiți viteza site-ului web cu CDN și VPN

  Un CDN, VPN și un IP dedicat pot îmbunătăți viteza site-ului dvs. web?   Viteza site-ului dvs. web este un aspect important, deoarece vă ajută să influențați traficul și conversiile ...
Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București

Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București

  Aplicați pentru locuri de muncă de dezvoltare web independentă în București   BucharestCoders este o platformă de recrutare care conectează programatorii independenți cu angajatorii loc...