Startup-uri în România


 

Startup-uri în România

 

Se știe că România este una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Uniunea Europeană - cu un PIB estimat de aproximativ 6,4 la sută. Prin urmare, a devenit una dintre cele mai progresive țări din întreaga Europă pe care startup-urile și alte companii le pot lua în considerare pentru a crea unicornii tehnologici. Cu hub-uri impresionante de inovare în Cluj-Napoca și București, împreună cu startup-uri care apar în fiecare parte a țării, ecosistemul actual al țării este susținut de una dintre forțele de muncă TIC cu cel mai rapid progres din întreaga Europă - având peste 100.000 de profesioniști IT care sunt bine -calificat pentru a gestiona proiecte care descriu o diversitate de neegalat.

Industria IT din România a suferit evoluții rapide în ultimii ani - atingând o marcă de afaceri profitabilă de aproximativ 20 miliarde EUR. Companiile românești din domeniul IT concurează deja cu cele mai importante companii multinationale din lume. Recent, în martie 2018, un startup românesc de vârf „UiPath” a devenit primul unicorn din industria dată. Cu sediul în New York, compania are sediul în București. Succesul general al companiei se datorează faptului că a fost capabilă să strângă până la 153 milioane de dolari în aprilie 2019. În evaluarea totală, UiPath a reușit să ajungă la aproximativ 7 miliarde de dolari.

 

Startup-uri IT lider în România

 

Unul dintre cele mai atractive fapte despre creșterea generală a sectorului IT din România este numărul tot mai mare de tineri talenti și antreprenori tehnologici din țară. Tinerii care au aproximativ 20 de ani sunt proaspeți, cu minți strălucitoare și sunt capabili să provoace ecosistemul global al startup-urilor din țară. Apariția întregii scene de pornire a tehnologiei în România tinde să fie afirmativă. Noi unghiuri de afaceri și fonduri de investiții sunt cunoscute pentru a sprijini creșterea mai multor start-up-uri bazate pe IT. 

Urmând pașii UiPath, țara are acum potențialul de a deveni un centru de inovare lider în Europa de Est și Centrală. Iată ideea noastră despre unele dintre startup-urile IT din țară despre care ar trebui să știți:

 

TypingDNA

Este o companie lideră de biometrie comportamentală care își propune să protejeze identitatea utilizatorilor online pe baza modului în care aceștia tastează pe tastatură. Compania a fost fondată în anul 2016 și a fost selectată printre primele 50 de companii din categoria startup-urilor inovatoare din EUTOP50. În același timp, compania este, de asemenea, cunoscută ca fiind cei mai importanți absolvenți ai Techstars NYC. Startupul a reușit să strângă până la 1,3 milioane EUR în februarie 2019.

 

TeleportHQ

Este o suită dedicată de instrumente și o platformă de vârf care a fost concepută pentru profesioniștii în interfața de utilizare (User Interface). Se știe că platforma simplifică procesul general de creare, publicare și întreținere a interfețelor utilizatorilor atât pentru dispozitive mobile, cât și pentru desktopuri. Platforma este cunoscută a fi construită pe generatoarele de cod open-source ale teleportHQ, utilizând în același timp mai multe modele de învățare pentru a permite generarea automată de coduri și generarea de design. Compania are sediul în Cluj-Napoca și a fost înființată în anul 2018.

 

FintechOS

Compania lider oferă o platformă bazată pe tehnologie ca serviciu pentru întreprinderile financiare, instituțiile bancare, companiile de asigurări și altele implicate în sectorul financiar. De obicei, platforma este disponibilă pentru cei cărora li se cere să accelereze inovația în timp ce stimulează creșterea, precum și să păstreze clienții cu ajutorul procesului de transformare digitală. 

Compania are un portofoliu impresionant de peste 10 miliarde EUR în domeniul activelor gestionate, fiind în același timp clasată drept unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul tehnologiei financiare. În același timp, FintechOS este cunoscut ca fiind de încredere de către companiile de asigurări și băncile de nivel 1 din întreaga lume pentru soluțiile sale rapide și de piață pentru servicii revoluționare centrate pe clienți. Compania a fost înființată în anul 2017 și are mai multe sedii în București, Amsterdam și Londra.

 

Acest

Este o companie lideră în dezvoltarea de aplicații mobile pentru jocuri legate de explorarea orașului. Cu ajutorul aplicației dezvoltate de Questo, călătorii de acolo pot aștepta cu nerăbdare să exploreze orașe de top din lume precum Amsterdam, Londra, Berlin, Paris, Roma și multe altele. Explorarea se poate face prin rezolvarea unor indicii pentru a descoperi locuri noi, precum și povești despre orașe. Compania a fost înființată în anul 2017 și are sediul în București. 

 

SmartDreamers

Este o companie bazată pe IT care își propune să extindă o platformă dedicată pentru a ajuta întreprinderile să ajungă la candidați mai buni și mai mulți într-un timp stabilit prin automatizarea activităților de marketing bazate pe recrutare pentru accelerarea procesului de achiziție de talente online. Platforma prezentată de companie este cunoscută pentru a utiliza tehnologii avansate precum AI (Inteligență Artificială) și RPA. Aceste tehnologii sunt integrate cu ajutorul celor mai puternice canale online și sociale care sunt disponibile acolo. În același timp, platforma îi ajută pe angajatori să se angajeze, să interacționeze, să analizeze și să convertească în același timp creșterea mărcii generale și minimizarea costurilor și a timpului de angajare. Compania a fost fondată în anul 2014 și are birouri în regiunile APAC, SUA și Europa.

 

Sisteme AB4

Compania este un furnizor de servicii de dezvoltare software de top din țară și se mândrește cu expertiza sa sub formă de nume celebre precum UNICEF. Se știe că compania și echipa sa sunt specializate în furnizarea de acces la abordarea centrată pe design a dezvoltării aplicațiilor mobile clienților săi. Cu un accent suprem pe accentuarea celor mai importante elemente ale promovării mărcii, Ab4 Systems a fost introdus cu ajutorul capabilităților de perspectivă din țară. 

Compania se mândrește, de asemenea, cu contribuția sa la Banca Mondială, când organizația de renume mondial avea nevoie de o transformare completă a abordării de marcă respective. AB4 a fost capabil să ajute Banca Mondială cu o analiză cuprinzătoare a modului în care organizația poate face abordarea mai direcționată, mai impactantă și mai reușită.

 

Modus Create

Compania își propune să ofere soluții avansate de consultanță în strategii IT pentru nume de vârf - inclusiv McAfee și diverse alte întreprinderi sau companii din întreaga lume. Compania are sediul în Reston și a fost înființată pentru a servi ca un mare furnizor de servicii IT. 

 

TalentBrowse

În comparație cu furnizorii de software de recrutare convenționali, TalentBrowse își propune să ofere acces la o piață dedicată în care agențiile de recrutare pot plasa candidații care au fost deja evaluați. În același timp, companiile care continuă să caute noi talente pot obține în cele din urmă acces instant la talentele IT respective care ar putea fi interesate de oferte de locuri de muncă care se potrivesc cu nivelul respectiv de expertiză. 

Folosind platforma inovatoare oferită de TalentBrowse, angajatorii pot aștepta cu nerăbdare să stabilească contacte doar cu candidații interesați și aspiranți pentru rolurile respective. Compania oferă acces la platforma inovatoare pentru accesarea instantanee a mii de agenții în timp ce rezervă interviuri cu ajutorul a câteva clicuri. Compania a fost fondată în anul 2016 și își are sediul în București.

 

Nifty Learning

Se știe că compania pune în aplicare conceptul de inteligență operațională în lumea complexă a managementului de formare profesională sau organizațională. Cu serviciile oferite de Nifty Learning, alte organizații sau companii pot aștepta cu nerăbdare să economisească până la 20% din bugetele de instruire respective, în timp ce dau sens datelor de instruire ale angajaților în timp real.

Platforma oferită de compania IT își propune conectarea la mai multe sisteme care sunt deja utilizate de companii în timp ce efectuează o analiză aprofundată a planurilor de instruire pentru măsurarea progresului general. Compania a fost fondată de o echipă de voluntari la Best.eu.org din Iași. Start-ul este acum la scară globală.

 

CyberSwarm

Este o companie de tehnologie IT profundă, care se angajează să proiecteze și să dezvolte un sistem neuromorf avansat (bazat pe un cip). Scopul final al companiei este de a promova noțiunea de securitate cibernetică prin produsele și serviciile sale inovatoare. Folosind soluțiile revoluționare oferite de CyberSwarm, companiile de acolo pot aștepta cu nerăbdare să asigure comunicarea generală între mai multe dispozitive conectate, protejând în același timp activele vitale ale afacerii. 

Tehnologia brevetată de companie vizează atât securizarea, cât și efectuarea simultană a procesării locale. Soluțiile permit, de asemenea, rețelelor neuronale hardware să urmeze abordarea de bază pentru securitatea cibernetică. Compania a fost fondată în anul 2017, primind o investiție impresionantă de aproximativ 1 milion de euro de la un antreprenor numit Tim Draper. În prezent, startupul urmează, de asemenea, parteneriatul în curs cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare și Institutul Național de Fizică a Materialelor din România. 

 

Elrond

După trecerea de la dial-up la sistemul de bandă largă, totul s-a schimbat în întreaga lume. Elrond este o companie de top în domeniul tehnologiei, care a fost fondată în anul 2017 la Sibiu. Compania își propune să aducă performanța în bandă largă în domeniul tehnologiei inovatoare blockchain. Se știe că Elrond aduce îmbunătățiri de aproximativ mii de ori în viteza generală de execuție, debit, costuri de tranzacție și altele. 

 

Profitați la maximum de cele mai bune startup-uri de software din România pentru a vă îndeplini cerințele de proiect. Angajați servicii de la cea mai bună companie de dezvoltare software din România!

 
Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania

Hiring Developers in Romania   How Much do Programmers in Romania Cost? Senior programmers make €1,700 to €2,200 a month (five times the average salary in Romania), while junior progra...
Dezvoltare ASP.NET în București

Dezvoltare ASP.NET în București

  Cod .NET de înaltă performanță   Acum, fiecare afacere este online și preferăm să obținem servicii de tot felul de pe un ecran de computer, fie bancar, cumpărături, educație, lista e...
Îmbunătățiți viteza site-ului web cu CDN și VPN

Îmbunătățiți viteza site-ului web cu CDN și VPN

  Un CDN, VPN și un IP dedicat pot îmbunătăți viteza site-ului dvs. web?   Viteza site-ului dvs. web este un aspect important, deoarece vă ajută să influențați traficul și conversiile ...